Kletsen&Schetsen 2019-06-27T15:13:01+00:00

Oohjee, een interieurprobleem!

Iedereen heeft wel eens een interieurvraag of probleem waar dat hij of zij zelf niet uitkomt. De oplossing is dan een frisse blik, het liefst ook nog met kennis van zaken! Ongeacht budgetgrootte toch een interieurarchitect kunnen inschakelen, en het voor iedereen mogelijk maken om van zijn huis weer een thuis te maken is mijn missie. Daarom biedt ik het concept Kletsen&Schetsen aan.

Wat houdt Kletsen&Schetsen in?

Bij Kletsen&Schetsen kom ik naar je toe, bij voorkeur op de locatie waar je interieurvraag over gaat. Mocht het gaan om een nieuwe ruimte waar we nog niet ter plaatse kunnen gaan kijken, dan is dit ook geen probleem. Hierbij bieden de verschillende makelaarssite’s vaak uitkomst!

Kletsen en Schetsten - Jorien Mol interieurarchitect

Ik breng allerlei spullen mee bij onze ontmoeting zoals kleurenwaaiers, schetsrol, stiften en meetapparatuur, afhankelijk van de vraagstelling. Zodra we het interieurprobleem duidelijk hebben gaan we meteen aan de slag. Dit kan zijn dat we aan het schuiven gaan met de bestaande meubels, maar misschien kan ik je ook al helpen door middel van tips en ideeën die ik voor je uitschrijf of teken.

Referenties

Wat een leuk concept. Jorien snapte helemaal wat ons probleem was en pakte meteen al een deel aan door wat te schuiven met meubelstukken. Het resultaat was geweldig. Deze manier van werken is een echte aanrader als je je huis wilt restylen!![..]
Saskia Buit
Aan het einde van Kletsen&Schetsen hebben we duidelijk wat de vervolgstappen van huis naar thuis zijn. Dient er nog een meubel uitgetekend te worden of wordt het toch een verbouwing? Ik kan het hele project voor jullie begeleiden, van schets tot uitvoering. Maar ben je al geholpen met de tips die ik je aan de hand heb gedaan, dan steek ik alle notities en tekeningen in een mooie map en zijn deze voor jou en kun je hiermee naar harte lust aan de slag om van je huis weer een thuis te maken!!

– Nieuwe inzichten
– Frisse blik door eigen woning
– Professioneel onderbouwd advies
– Interieurinspiratie
– Do’s en Don’ts

 

Spreekt Kletsen&Schetsen je aan en wil je graag afspraak maken, of heb je nog vragen? Bel of mail me dan!! Ik hoor graag van je!!

Mail naar: info@jorienmol.nl of bel: 06-13473685

Of vul s.v.p. onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ik neem binnen 24u contact met je op.

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Soort opdrachtgever:

  particulierbedrijf

  Aanvraag 'Kletsen en Schetsen'

  1 ruimte2 ruimtes+2 ruimtesvolledig huis

  Ruimte voor toelichting:

  De contactformulieren op deze site worden beschermd door reCAPTCHA van Google:

  Privacy beleid Service Voorwaarden