Referenties 2020-02-12T19:01:32+00:00

Wat zeggen klanten?

Jorien is een kei in goed luisteren en de vertaling maken naar de praktijk. Dit doet ze op een interactieve manier die meteen tot leven komt in haar schetsen. Ze denkt mee en brengt ook eigen ideeën in. Dit is inspirerend en leuk.
Familie D-S, Veldhoven
For our new build we were looking for someone who could help us, as we were having difficulties with picking out materials and colors. We contacted Jorien for her concept ‘kletsen & schetsen’ and she came to our house (with no fear of our enormous dog and for doing the meeting in English). She was really enthusiastic, she listened to our ideas and gave us a lot of tips and tricks. She definitely guided us into making decisions and she was able to give us a more clear picture of what we want to do. It was a really nice meeting; it was relaxed, fun and productive. We definitely recommend Jorien!
Chris & Kadija, Eindhoven
Ik woon ruim 12 jaar in m’n huis en ik voelde altijd al dat het nog niet ‘echt’ ingericht was. Ik had wel wat ideeën maar heb Jorien ingeschakeld om er een geheel van te maken. Het eerste contact met Jorien via de telefoon verliep al erg prettig. Eenmaal bij mij over de vloer heeft ze me geweldig geadviseerd waarbij telkens haar uitgangspunt was: ‘wat wil je op welke plek kunnen doen?’. Het eindresultaat is een ‘advies op maat’. Het is een ontwerp voor mij geworden, niet een ontwerp voor Jorien. Maar wel van Jorien. Ik ben er zeer blij mee.
Jos Teunissen, Nuenen
Jorien is betrokken geweest bij het grootste bouwproject van ons leven, namelijk een compleet huis. Door haar al vroeg in het traject te betrekken, hielp zij ons out-of-the box te denken en voor een compleet andere indeling te gaan die volledig op onze woonwensen aansluit. Door mee te denken, snel te schakelen, tekenen hielp zij ons bij het maken van soms moeilijke keuzes tijdens het bouwproces. Gelukkig hadden we een aannemer die hier gehoor aan kon geven met als eindresultaat een huis waar we continue complimenten over krijgen wanneer mensen binnen lopen, een écht wauw-effect! Ook voor het technische gedeelte draait zij haar hand niet om en geeft professioneel, weloverwogen en onderbouwde adviezen. Jorien was daarnaast erg betrokken en bezocht ons regelmatig.
Van harte aan te raden voor iedereen die aan een klusproject begint. Het verdient zich echt terug!
Sonja van Oers, Breda
Voor het maken van een inrichtingsplan voor onze ontmoetingsruimte hebben wij Jorien gevraagd bij ons te komen kletsen en schetsen. Het was ongetwijfeld geen gemakkelijke opgave, vooral omdat het een ruimte betreft die geen eenduidige gebruiksfunctie heeft. Uit alle informatie die we hebben gegeven, heeft Jorien precies het juiste gehaald: we hebben nu een plan om aan de hand van een aantal functies tot een eenvoudige en logische indeling van de ruimte te komen. Top!
Eugenie Wicherink, Eindhoven
Wat is het fijn om iemand met een frisse blik en goede ideeën over de vloer te hebben! Iemand die meedenkt, goed luistert en als uitgangspunt je eigen woonkamer neemt. Met een paar makkelijk te realiseren veranderingen hebben wij binnenkort een “nieuwe” woonkamer. De afspraak met de meubelmaker is al gemaakt. Jorien, heel erg bedankt!
Marcel en Annemieke Braakhekke, Eindhoven
Kennisgemaakt op een zeer aangename wijze met Kletsen en Schetsen.
Ons probleem: het inrichten van de woonkamer in ons nieuwe huis.
Jorien dacht niet alleen met ons mee, maar schetste een mogelijke inrichting die ons direct aanstond.
Ze nam daar ruimschoots de tijd voor.
En vermeldingswaardig: Jorien is een bijzonder aardige dame met een goede kijk op mogelijkheden.
Uiteindelijk resulteerde dat in een goed advies en dan ook nog tegen een aantrekkelijke prijs.
Ellen en Paul Mennens, Tilburg
Onlangs is Jorien bij ons geweest om te komen kletsen en schetsen. Wat een leuk concept. We hebben enorm genoten van hoe ze het aanpakte. Jorien snapte helemaal wat ons probleem was en pakte meteen al een deel aan door wat te schuiven met meubelstukken. Het resultaat was geweldig, zelfs met zo weinig verandering. Binnenkort gaan we het groter aanpakken met haar ideeën in ons hoofd en op papier.
Deze manier van werken is een echte aanrader als je je huis wilt restylen!!
Saskia Buit, Mierlo
Wij zijn blij met Jorien te hebben gekletst en zij geschetst. Jorien heeft met haar frisse kijk op inrichten ons op een andere manier naar onze ideeën laten kijken. Ze heeft ons aan de hand van schetsen mogelijkheden laten zien waar we zelf niet op zijn gekomen. We weten zeker dat we een groot deel van haar ideeën mee zullen nemen.
Wij kunnen Jorien van harte aanbevelen.
Paul en Mariëtte Fokkema, Prinsenbeek
De avond met Jorien was behalve enorm gezellig ook erg inspirerend. Ze kan goed luisteren en helpt je je wensen meer concreet te maken, waarna ze hardop meedenkt en vervolgens met creatieve, praktische en betaalbare oplossingen komt. Wij vonden het advies elke euro waard en zullen Jorien in de toekomst zeker opnieuw om hulp vragen!
Kerina en Cor Heesakkers, Eindhoven
Na de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij samen met Jorien een plan gemaakt tijdens kletsen en schetsen. Jorien is een gezellige, benaderbare en enthousiaste interieurarchitect die samen met ons en onze ideeën aan de slag is gegaan. Jorien bezit het vermogen spannende contrasten aan te brengen, veranderingen inzichtelijk te maken en gedurfde voorstellen te doen zonder de eigenheid van ons “thuis” aan te tasten. Zowel qua kleur-, licht- als inrichtingsplan een echte aanrader!
Stijn en Priscilla Arts, Boxmeer
Met Jorien is het mouwen opstropen en aan de gang gaan.
Doordat we van tevoren de plattegrond (Funda) en een Pinterestmoodbord meestuurden
(Tip: op deze manier ga je snel van start!) konden we meteen beginnen en kende Jorien onze smaak al, heel efficiënt.
We hebben een gezellige en constructieve avond gehad.
In ons geval hebben we het bestaande idee verder uitgedacht, en met Joriens kennis en kunde zijn we een goede stap verder gekomen.
Jorien laat de schetsen en een lach op het gezicht achter.
Dus mocht je een avond over hebben en verlegen zitten om creatieve ideeën, dan ben je bij Jorien zeker aan het juiste adres!
Esther Bulkens, Eindhoven
We hebben in een uurtje precies het beeld van de praktijk op papier gezet.
Jorien is makkelijk te benaderen en laagdrempelig voor startende ondernemers.
Jorien denkt heel goed mee: het beperkte budget, de reclame uiting richting de praktijkruimte. In een uur effectief gewerkt, dank voor de schets!
Wonny Tang, Community Accupunctuur Eindhoven
Dolblij waren wij toen we ‘ons’ huis hadden gevonden. Maar toen we gingen kijken naar de inrichting liepen we ineens tegen de figuurlijke en letterlijke muur aan.
Onze woonkamer heeft een erker en hoe richt je het huis in zonder afbreuk te doen aan de ruimtelijkheid en het licht die deze erker biedt? Wij kwamen er zelf niet uit en vrienden vertelden ons over de service ‘kletsen en schetsen’ van Jorien. Wij hebben hier meteen gebruik van gemaakt. Van tevoren hadden wij al op Pinterest gekeken wat voor stijl wij mooi vonden. Jorien kwam bij ons thuis aan de keukentafel zitten en terwijl wij gezellig aan het kletsen waren over het huis en van alles en nog wat, schetste Jorien erop los.
En het resultaat? Een geweldige inrichting die eer doet aan ons huis. Wij hebben ontzettend veel zin gekregen om nieuwe meubels uit te zoeken en ons huis te gaan inrichten!
Jorien, super bedankt voor je hulp!
Denise Haacke, Heeze
Ik kende Jorien nog van een tijd geleden en heb haar altijd in gedachten gehouden voor mocht ik een keer interieuradvies nodig hebben.
Waarom Jorien? Omdat ze erg enthousiast is, creatief, positief, echt met je meedenkt en veel product en style-kennis in huis heeft. Wij hadden al een aardig beeld van wat we wilden met onze nieuwe woonkamer, maar zochten naar de juiste indeling, kleuren en materialen.
In een gezellige avond kletsen en schetsen zijn we tot een hele leuke opzet gekomen en konden we weer (gericht) verder. Ook ervoor en erna is het makkelijk om contact met haar te hebben en om dingen af te stemmen.
Echt een aanrader!
Bas en Kiki Meijer, Maarssen